ADANA / YÜREĞİR - Mutlu İlkokulu

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.

Tüm Şehit ve Gazilerimizi Şükran ve Minnetle Anıyoruz.

Haz

Nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı emeklerimizi güzel karnelerle taçlandırdık...Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Nis

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bizlere bağımsızlığımızı armağan eden tüm kahramanlarımızı sevgi,saygı,minnnet ve rahmetle anıyoruz.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.

Nis

Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Özlem Evin GÜNDOĞDU

Mutlu İlkokulu Müdürü

Nis

Kıymetli öğrencilerimiz; 17-20 Nisan 2023 ara tatili sonrasında kavuşmak dileğiyle iyi tatiller...

Nis

Bu gün okul günlüğümze "TRAFİK EĞİTİMİMİZİ" ekledik.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yıl dönümünde tarihte eşi benzeri görülmemiş bir destana imza atan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ,tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve saygıyla anıyoruz.

15 Mart Atatürk'ün Adana'ya Gelişinin 100. Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın 102. yılı kutlu olsun.

"Allah, Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın!" Mehmet Akif Ersoy

Ock

"Değerli Öğretmenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz ve Kıymetli Velilerimiz,   Bugün 2022- 2023 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sonuna geldik. Başarılı geçen bu eğitim öğretim dönemindeki katkılarınız için hepinize teşekkürlerimizi sunarız.   Birinci yarıyılın sonunda öğrenci, öğretmen ve velilerimizi kutlar, ikinci dönemde sağlıkla buluşmak dileği ile saygı ve sevgilerimizi sunarız."

Ock

5 OCAK ADANA'MIZIN KURTULUŞU KUTLU OLSUN