ADANA / YÜREĞİR - Mutlu İlkokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümünde tarihte eşi benzeri görülmemiş bir destana imza atan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ,tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

15 Mart Atatürk'ün Adana'ya Gelişinin 101.Yıl Dönümü Kutlu Olsun!

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın 103. yılı kutlu olsun.

"Allah, Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın!" Mehmet Akif Ersoy

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun!

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılının 2. döneminde tüm öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve velilerimize başarılar dileriz.

"Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz ve Kıymetli Velilerimiz,

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlarken öğrecilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz."

5 Ocak ADANA'mızın Kurtuluşu Kutlu Olsun.

Ara

"İstiklal Marşı"mızın yazarı, kalemini ve ömrünü "Asım'ın nesli"ne adamış milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u vefatının 87. yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü" kutlu olsun!

Kas

13-17 Kasım 2023 ara tatilinde tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu , bağımsızlığımızın öncüsü , Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz!

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma programı kapsamında ,okulumuz 1.sınıf ve okulöncesi öğrencileri Atatürk Evi'ni ziyaret etmiştir. Atamızı sevgi,saygı ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ,silah arkadaşlarını ,tüm Gazi  ve Şehitlerimizi minnet ,saygı ve sevgiyle anıyoruz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Murat SERT, Sayın Zafer SONEL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK, İstiklal Marşı törenine okulumuzda katılarak , "ADANA OKUYOR"projesi kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldiler.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN